Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε?

Είμαστε μια ομάδα Ρουμάνων επιχειρηματιών, με ανοιχτό εργαστήριο για την κατασκευή εξοπλισμού εργασίας. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά, ελεγμένα και υπόκεινται σε συνθήκες εργασίας, φιλικά προς το δέρμα του πελάτη και ανθεκτικά στη φθορά.

Το σχέδιο είναι απλό και μοντέρνο, με μοντέρνο κόψιμο, το οποίο όμως προσφέρει και ελαφρότητα για να νιώθετε καλύτερα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Κατασκευασμένος 100% στη Ρουμανία, ο εξοπλισμός «Dr. με στολή '' είναι η σωστή επιλογή τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την εταιρεία. Σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για προϊόντα υψηλότερης ποιότητας.

Η επιχείρηση του Dr. uniform ξεκίνησε με την παραγωγή ιατρικών στολών, αλλά υπάρχουν και άλλοι τομείς εργασίας που απαιτούν εξοπλισμό.

επαρκές, υψηλής ποιότητας, ημι-αποστειρωμένο ή εξαιρετικά απολυμασμένο.

Επομένως, ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων μας είναι κατάλληλο και για δραστηριότητες όπως HORECA, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΟΦΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ή ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.

Είναι γνωστό ότι τα ρούχα που φοράμε μπορεί να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα μικροβίων. Το πρώτο μέτρο πρόληψης είναι ο εξοπλισμός εργασίας, γι' αυτό το υλικό και ο σχεδιασμός μπορούν να οδηγήσουν σε καλή λειτουργία της δραστηριότητας της εταιρείας σας, προστατεύετε τους εργαζομένους σας, διατηρείτε το περιβάλλον όσο το δυνατόν καθαρότερο και τα αποτελέσματα θα είναι μακροχρόνια.


Τι σας προσφέρουμε:

Ιατρικά κοστούμια: γιατροί, νοσοκόμες, ανελκυστήρες, υπηρέτριες ή οποιοδήποτε άλλο είδος ιατρικού προσωπικού.

Εξοπλισμός εργασίας για νηπιαγωγεία, σχολεία, μετασχολεία κ.λπ. (υπάλληλοι κουζίνας, υπάλληλοι καθαριότητας, υπάλληλοι ιατρικού γραφείου).

Εξοπλισμός εργασίας HORECA (για εργαζόμενους σε: κουζίνες, κουλουράκια, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια παραγωγής στη βιομηχανία τροφίμων, προσωπικό

καθαριότητα, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία ή οποιοσδήποτε άλλος κλάδος παραγωγής τροφίμων)

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και χρωμάτων, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας:

Ολόκληρα κοστούμια: παντελόνια, μπλούζες, σκουφάκια, ποδιές

Ρόμπες εργασίας

Εκτυπωμένες ιατρικές ρόμπες

Παντελόνι εργασίας

Υφασμάτινα καπό

Προστατευτικές ποδιές

Polar φορέματα

Μπουφάν και φλις γιλέκα